Vi på Paradise Brushes vet hur viktigt det är med bra verktyg för att göra en bra makeup, därför säljer vi våra högkvalitativa borstar av syntetiskt hår så billigt vi bara kan.
Dessutom donerar vi 10% av vår vinst till Djurens Rätt!

Det står ''Coming soon/sold out'' när jag vill köpa, varför?

Detta betyder att kiten är slutsålda, men vanligtvis får vi in dom i lager igen inom två veckor!

Kan man köpa guldborstarna?

Ja! Vi kommer ta in dom igen inom kort. Håll utkik på vår facebook: www.facebook.se/paradisebrushesuf för dom senaste nyheterna, för när olika tävlingar sker och även när nya färger kommer in!

Hur lång tid tar det innan ni skickar mina borstar?

Beroende på vilken tid på dygnet du beställer så kommer vi antingen skicka ditt paket samma dag, eller senast dagen efter.

Jag har en blogg/youtubekanal, vill ni samarbeta?

Vi får just nu in jättemånga mail om samarbeten och vi är jättetacksamma, vi hör av oss så fort vi kan angående det, våra kunder är prio 1!

Donerar ni till någon välgörenhet?

Ja! I maj kommer vi donera 10% av vår vinst till Djurens Rätt

Kan man köpa genom Facebook?

Ja! Dock så rekommenderar vi att ni endast gör detta om ni kan ta er till centrala Göteborg, så möter vi upp er och lämnar borstarna direkt, ni kan då betala kontant eller med Swish (+ ni slipper betala frakten). Vi träffas helst vardagar mellan 11-16.

Borsten lossnade från skaftet!?

Detta är tyvärr lätt hänt när man låter borstarna torka uppåt efter tvätt (dvs. så vatten kan rinna ner i håren och limmet), man kan fixa detta genom att limma fast den silvriga delen i den svarta. Om du inte ens har hunnit tvätta borsten innan detta händer så ber vi om ursäkt. Tyvärr är det omöjligt för oss att kontrollera att alla borstarna sitter som dom ska innan vi skickar iväg dom.

Hur kan ni sälja dom så billigt?
Vi köper dom direkt från fabriken, dvs utan några mellanhänder. Sen så betalar vi heller inte någon för marknadsföring eller vår webbshop vilket gör att vi inte behöver lägga onödiga kostnader på det och ta extra pengar från kunder.